HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Indul a Nestlé babarecept-pályázata

2011.05.18. 17:59 lucullus

Idén májusban a Nestlé Egészséges Kezdet Egészséges Élet babatáplálkozási programja receptpályázatot hirdet a nagyközönség és gasztrobloggerek számára. A versenyre olyan kreatív babarecepteket várnak, amelyek nemcsak finomak és újszerűek, de megfelelnek a babatáplálási…

Szólj hozzá!

„Mit esznek rajtunk?” Sikeres hazai gasztrobrandek márkaépítése a MagyarBrands Konferencián

2011.05.18. 17:52 lucullus

A legnagyobb hazai márkák sikerének és Magyarország turisztikai vonzerejének titkára derül fény 2011. június 3-án a MagyarBrands program idei első konferenciáján, amely a Dining Guide Food Show nyitóeseményeként kerül megrendezésre. A szimpóziumon ismert hazai szakértők,…

Szólj hozzá!

Rackafőző versenyen jártunk, helyet kaptunk a zsűriben is :-)

2011.05.18. 10:09 lucullus

1 komment

Ízkavalkád a legnagyobb hazai gasztrobloggerekkel / Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison

2011.05.12. 10:10 lucullus

Már összeállította a tervezett menüt az a tíz gasztroblogger, akik részt vesznek a Dining Guide Food Show keretében rendezett blogkóstolón. Az eseményen, amelyre 2011. június 4-én a Millenáris Parkban kerül sor, ismét lehetősége lesz a gasztronómia iránt elhivatott ínyenceknek…

Szólj hozzá!

FÚZIÓS VACSORA II. - MÁJUS 27.

2011.05.11. 23:45 lucullus

Már most foglalj helyet a Lucullus BT, illetve a Michelin csillagos tapasztalatokkal is rendelkező Nánási Lajos 2. Fúziós Vacsorájára, ahol a fogások számát 5-ről 8-ra tornázzuk fel, az ízeket pedig nagyjából a csillagos égig. Az I. Fúziós Vacsora rendkívül jó fogadtatása…

Szólj hozzá!

Címkék: hidden kitchen

Ízelítő a legutóbbi thai főzőkurzusunkból

2011.05.11. 23:13 lucullus

Legutóbbi thai főzőkurzusunkon készítettünk Thai green curryt, üvegtészta salátát darált sertéshússal, valamint bazsalakimos wokos csirkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy az eseményen részt vett Winkler Róbert is.  További fotók:    

Szólj hozzá!

Címkék: thai konyha

Gastro Trade Expo júniusban - gyere Te is!

2011.05.06. 19:44 lucullus

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk az idén első ízben megrendezésre kerülő Gastro Trade Expot, melyet a sikeres Kreatív Konyhafórum utódjaként, illetve kibővítéseként szervezünk meg. Ezzel a szakmának azt a régi igényét szeretnénk kielégíteni, hogy egy…

Szólj hozzá!

„Rámold ki Jamie Oliver raktárát” - Herz promóció

2011.05.06. 19:37 lucullus

A 2010. szeptemberi újrapozícionálás előtt a vállalatcsoport szakemberei alaposan felmérték a fogyasztói elvárásokat, és azoknak megfelelően a Herz nem csak küllemében, de választékában és ízvilágában is jelentős megújuláson esett át, hogy minél jobban igazodjon a…

Szólj hozzá!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLMÉNY A STARBUCKS-BAN

2011.05.06. 19:02 lucullus

A Starbucks idén nyáron újraalkotja az 1995 óta létező – s azóta is óriási népszerűségnek örvendő – Frappuccino® italát. Vendégei ezentúl saját ízlésüknek megfelelően formálhatják kedvenc hűsítőjüket. A Starbucks 40 éve törekszik arra, hogy maximálisan…

Szólj hozzá!

Címkék: starbucks kávékultúra

Kézműves FINOMSÁGOK vására a Rosinante-ban

2011.05.04. 20:29 lucullus

Immár hagyománnyá kezd válni, hogy a Rosinante Fogadóban*** összetalálkoznak a gasztrobarátok és a kézműves csemegék készítői. Ezúttal a nyár és az eper jegyében szerveznek fesztivált 2011. május 29-én. Sok-sok kóstolóval, gyerekprogramokkal és meglepetéssel, a francia…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása
Mobil