HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Gastro Trade Expo júniusban - gyere Te is!

2011.05.06. 19:44 lucullus

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk az idén első ízben megrendezésre kerülő Gastro Trade Expot, melyet a sikeres Kreatív Konyhafórum utódjaként, illetve kibővítéseként szervezünk meg. Ezzel a szakmának azt a régi igényét szeretnénk kielégíteni, hogy egy rendezvényen belül, egy fedél alatt kapjanak meg egy olyan komplex rendezvényt, ami nem csak egy hagyományos értelemben vett kiállítás vagy vásár, hanem konferencia, képzés is, de szakmai találkozóhely is egyben.



Itt nem csak megnézhetik, de ki is próbálhatják a legújabb gépeket, technológiákat, hazai és külföldi séfektől leshetik el mesterfogásaikat, vagy neves szakemberek előadásain hallhatnak a legújabb trendekről, tendenciákról. Előadást tart többek közt Georges Pralussous, a sous vide technológia atyja.

Emellett a gasztronómia felé elkötelezett, érdeklődő, értő közönségnek is érdekes lehet a kiállítás, hisz lehetőségük nyílik a legmodernebb gasztronómiai eljárások, fogások megismerésére, melyeket a közeljövőben remélhetőleg az éttermek minél szélesebb körében is viszontláthat.

Helyszín és időpont: Syma Rendezvényközpont, 2011. június 1-2.

Kontakt: CentralPress Szaklapkiadó Kft. 1084 Budapest, József u. 26-28.
Telefon: 06 1/ 266-8190, 06 20 /912-3410, 06 20/914-9417
info@centralpress.hu

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása