HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A chocoMe a Pakk csomagolás-design fődíját is bezsebelte

2011.06.24. 19:38 lucullus

2011. júniusában immár harmadik alkalommal rendezték meg a Pakk csomagolásdizájn-versenyt a Tűzraktérben. Az idei versenyre  68 nevezés érkezett, ami másfélszer több a tavalyi számhoz képest. Az Élelmiszer kategória Édesség alkategóriájában első helyezést ért el a chocoMe csokoládé csomagolódoboza. A verseny célja, hogy tudatosítsa a csomagolásdizájn fontosságát, és ráirányítsa a szakma és a szélesebb közönség figyelmét arra, hogy mekkora jelentőséggel bír egy termék vizuális kialakítása.


Az egyéves születésnapját ünneplő chocoMe az idén már innovációs elismerésben is részesült, valamint az Arany Penge reklámszakmai első díját is elnyerte az titkos üzenetküldő facebook alkalmazásért, emellé zsebelte be most a csokoládé a harmadik "trófeáját". Mészáros Gábor, a chocoMe megalapítója már közel százezer elkészített csokitáblánál jár az indulás óta. Terméke meghódította Franciaországot és Szlovákiát, szeptembertől elérhetővé válik Ausztriában is, illetve várhatóan ugyanekkor indul a csokoládék gyártása az ausztrál földrészen is. A chocoMe szakmai együttműkődő partnere a Lucullus Baráti Társaság egyesület.

 



chocoMe – a „személyre szabott csokoládé”

A 2010-ben elindult chocoMe olyan termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.  A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma pedig eléri a 60 milliót (!).

További Információ:

Lucullus BT  
http://lucullus.blog.hu, elnokseg@lucullusbt.hu
        
+3620 240-8530

chocoMe Kft.
 http://chocome.hu; info@chocome.hu
+3630 513-1990

komment

Címkék: chocome

süti beállítások módosítása