HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Újabb három elismerést kapott a chocoMe

2012.11.23. 20:25 lucullus

Dobos Natália 9 éves.jpg

Alighogy felavatta vadonatúj design csokoládémanufaktúráját a chocoMe (video az avatásról: https://www.youtube.com/chocomeinternational), a napokban rögtön három új elismerésben is részesült (a tavalyi évben elnyert 9 díj mellé).

 

Idén kilencedik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst & Young “Év üzletembere” díjait. A Független Bírálóbizottság döntése értelmében 2012-ben Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa nyerte el az Ernst & Young “Év Üzletembere” verseny “Jövő ígérete” díját. Az Ernst & Young világszerte nagy presztízsű üzleti elismerésének hazai díjazottjait minden évben a Független Bírálóbizottság választja ki, nemzetközileg felállított kritériumrendszer alapján. A döntésben a díjazott által vezetett társaság eredményei mellett a stratégiai szemlélet, a személyes integritás, a kockázatvállalási hajlandóság, a nemzetközi hatás, valamint az innovációhoz való hozzáállás is fontos szerepet játszik.

2012-ben az Az év üzletembere díj Független Bírálóbizottságának tagjai:

  • Dr. Bayer József az Axel Springer Kiadó ügyvezető igazgatója


  • Horváth Gergely Domonkos az MNV Zrt. vezérigazgatója


  • Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke


  • Krisán László a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója


  • Dr. Rudas László a Rudas Holding elnöke, Istenhegyi Klinika alapító elnök-vezérigazgatója, FBN-H alapító elnöke


  • Soós Csaba az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke


  • Szűcs Ildikó az OTP Bank elnöki főtanácsadója

          

A chocoMe ezen kívül október végén Magyar Brands 2012 díjban is részesült. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a chocoMe csokoládé igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen.

Harmadik megmérettetésén a chocoMe az “Ország Boltja” internetes verseny bronzérmét szerezte meg. Az Árukereső.hu idén is meghirdette az Ország Boltja versenyt, ahol bemutatták a magas minőségű webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webshopok minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhettek.

További info:

 

chocoMe Kft.

1135 Budapest Szent László út 14.

www.chocome.hu

info@chocome.hu

Lucullus BT

+3620 240-8530

http://lucullus.blog.hu

komment

Címkék: chocome csokoládékultúra

süti beállítások módosítása