HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Tablefree.hu - az intelligens asztalfoglalási rendszer

2011.09.28. 18:38 lucullus

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, október 31. és november 6. között megragadhatják a TableFree Restaurant Days által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 40 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree  felhasználói számára.

A TableFree étterem-foglalási portál lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerjenek néhányat a legjobb budapesti éttermek közül és asztalt is foglaljanak. Ez a kezdeményezés a nyáron indult és rövid idő alatt népszerű lett a turisták és a helybeli vendégek körében egyaránt. A TableFree szolgáltatás alkalmat biztosít az éttermek számára, hogy három nyelven (magyar, angol és német) bemutatkozhassanak, és lehetővé teszi látogatóknak, hogy a rendszerben talált éttermekben asztalt foglaljanak. A TableFree használata a látogatók számára ingyenes, honlapján és Facebook oldalán különleges ajánlatokat és bónuszokat is kínál.

A TableFree Restaurant Days akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Restaurant Days alkalmából kínált menük.  Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Restaurant Days rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Restaurant Days-en részt vevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A portálon több mint 130 étterem található, köztük a legjobb nevek a városban, mint a Gundel, a Costes és a Nobu Budapest. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig.
További információért kérjük forduljon Alex Van Damme-hoz a fenti elérhetőségeken vagy látogasson el a http://www.TableFree.hu honlapra.

komment

Címkék: tablefree

süti beállítások módosítása