HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Indul a KerTrend nyári dizájn versenye

2011.08.07. 22:25 lucullus

Vendég&Hotel szaklap idén ismét meghirdeti a KerTrend nyári dizájn versenyét, melyre várják bármely Magyarországon működő vendéglátóegység (étterem, szálloda, hajók, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, stb.) jelentkezését, amely rendelkezik terasszal, kerthelyiséggel, utcai kiülős terasszal, tetőterasszal, vagy tetőkerttel (stb! .).

 

VÁRJÁK A NEVEZÉSEKET!

 

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók

 

A nevezéshez szükséges anyagok: 3-5 db fotó (300 dpi felbontás, jpg formátum, nappali, esti, parti képek, akár képek az étlapról/itallapról, bejáratról, pultról, vendégtérről), esetleg videók (wmv formátum) a kerthelyiségről, és egy rövid leírás (kb. 500 karakter) a hely célcsoportjáról, funkciójáról, és a design kialakításának szempontjairól.

A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel aloldalán. Továbbá a nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel aloldalán, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

 

nyertes pályaművek az Oázis Kertészet, a Zsindelyes Pálinkafőzde és a Hoventa ajándékaiban részesülnek.

 

Elbírálás szempontjai:

  • Esztétika! i és funkcionális minőség, ezek összhangja.
  • A nevezett alkotás eredetisége, kreativitása, a tervező egyedi ötletei.
  • A kivitelezés minősége.
  • A belső tér stru! kturális elrendezése a vendégtér funkciói alapján.
  • A térstruktúra designjának összhangja a dekorációval, kiegészítő designnal. (székek, asztalok, vázák, stb.)
  • A felhasznált anyagok közvetítik-e a kívánt stílusirányzatot; a konkrét stílus összképe.
  • A fotók minősége

 

Díjazás: A szakmai zsűri short-listet állít össze, melyet megjelentetünk a Vendég&Hotel aloldalán. Az első három helyezet pedig az Oázis Kertészet, a Zsindelyes Pálinkafőzde és a Hoventa ajándékaiban részesülnek a díjátadó keretein belül, melyet októberben a Hoventa/Hungexpo és a Vendég&Hotel által szervezett Business Klub keretein belül adunk át nyerteseinknek.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása