HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Innovációs és nemzetgazdasági elismerés a chocoMe csokoládénak

2011.05.23. 11:23 lucullus

 


A Magyar Innovációs Alapítvány a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj keretén belül elismerésben részesítette a chocoMe Kft.-t.a "chocoMe egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládék" c. jelentős innováciért.  Az elismerő oklevelet dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, egyben a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottságának elnöke, valamint prof. Závodszky Péter akadémikus, egyben a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriumi elnöke adták át Mészáros Gábornak, a chocoMe Kft. tulajdonosának.
A Magyar Innovációs Szövetség 1991. évi III. közgyűlése határozott az INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ megalapításáról. Az évente egyszer kiadott Nagydíjat az a Magyarországon bejegyzett társaság kapja, amely a díjátadást megelőző évben
nagy jelentőségű innovációt valósított meg, és ennek révén kiemelkedő hasznot ért el.

 

 


chocoMe – a „személyre szabott” csokoládé”

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.
A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök,
fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma eléri a 60 milliót (!). A csokoládé-összeállítók a www.chocome.hu oldalon mindenekelőtt kiválasztják a prémium táblás csokoládé fajtáját (ét-, tej- vagy fehércsokoládé), majd ezekre választanak feltétet. A chocoMe szakmai együttműködő partnere a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület.


További Információ:

Lucullus BT                                       
http://lucullus.blog.hu; elnokseg@lucullusbt.hu           
+3620 240-8530

chocoMe Kft.

http://www.chocome.hu; info@chocome.hu

+3630 513-1990


Szólj hozzá!

Címkék: chocome

süti beállítások módosítása