HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2011. februári egyéni főzőkurzusok

2011.02.02. 10:26 lucullus

Kedves Főzőkurzus Érdeklődők, Barátaink, Ismerőseink!

 
Örömmel jelentjük, hogy végre megvan a február-márciusi tematika az egyéni főzőkurzusokra. Oktatóink az ország legjobbjai közül kerülnek ki.
 
A KÍNAI kurzusok helye: 1146-Bp., Gizella út 46.
MINDEN MÁS ESEMÉNY helye: 1055-Bp., Irányi u. 9.
 
(Ez utóbbi az "új" és "saját" helyünk, amelyet folyamatosan fogunk bérelni - főzőkurzusokra és egyéb gasztro eseményekre).

Részvételi díj: 1 fő/SOR = 8.000 Ft. (2010-ben vásárolt LBT AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL RENDELKEZŐK JÖHETNEK 7,000 Ft-értékben).

Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, szénsavas és szénsavmentes vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként".  A főzés általában úgy zajlik, hogy 2 fő készít 1 ételt; a résztvevők vagy eleve ketten érkeznek, vagy helyben alkotnak párt.
 
További információ: +3620 240-8530
Jelentkezés módja: e-mailben a elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... sorra", elérhetőségekkel). Eztán kérjük, várják meg a visszaigazolásunkat, csak utána rendezzék a részvételi díjat.
 
Fizetés: átutalással a 10700505-42758507-51100005 CIB számlára (kedvezményezett: Lucullus Baráti Társaság), vagy LBT ajándékutalvánnyal, vagy kivételes esetben a helyszínen kp-ben.

* Egy SOR-on átlagosan 8 fő vesz részt.

TEMATIKA

 
KÍNAI SOR I. FEBRUÁR 21. (HÉTFŐ), 18:30-21:30 --- LEJÁRT ESEMÉNY ----
Bevezetés a kínai konyhába; fő fűszerek, wokhasználat, vágás bárddal.Előadás a kínai konyháról.
Csípős káposztasaláta
Gong Bao csirke
Tojásos sült rizs
Tartja: Wang Qiang

KÍNAI SOR I. FEBRUÁR 22. (KEDD), 18:30-21:30 --- LEJÁRT ESEMÉNY ----
Bevezetés a kínai konyhába; fő fűszerek, wokhasználat, vágás bárddal.Előadás a kínai konyháról.
Csípős káposztasaláta
Gong Bao csirke
Tojásos sült rizs
Tartja: Wang Qiang
 
FRANCIA I SOR, FEBRUÁR 24. (CSÜTÖRTÖK) 18:30-21:30--- LEJÁRT ESEMÉNY ----
Édeskömény saláta borjúnyelvvel és narancs dresszinggel
pisztráng petrezselymes nudlival
kókuszos szőlőtorta
Tartja: Nánási Lajos
 
KÍNAI SOR II. FEBRUÁR 28., (HÉTFŐ), 18:30-21:30  --- LEJÁRT ESEMÉNY ----
szecsuáni marha
ázsiai pirított tészta Wang módra
fokhagymás uborkasaláta szezámolajban
sima rizs (köret)
Tartja: Wang Qiang
 

 

Üdvözlettel,
Lucullus BT
 
+3620 240-8530
 
 
Lájkolj minket a FACEBOOK-on is! Köszönjük. Hírlevelünket megköszönjük, ha továbbadod. másnak is!
 
 

 
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása