HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2010. nov-decemberi egyéni főzőkurzusok

2010.11.28. 16:35 lucullus

Örömmel jelentjük, hogy még néhány egyéni főzőkurzust "lenyomunk" ebben az évben, és ígéretünkhöz híven ISMÉT tartunk egy chocoMe csokigyár látogatást is. Óra indul - ebben az évben (vélhetően) más főzőkurzus már nem lesz. Lesz kínai, indiai, thai, csoki,…

komment

"Másképp, mint mások”: beszélgetés Szász Edittel, a Starbucks magyarországi vezetőjével

2010.11.27. 22:38 lucullus

Az amerikai Starbucks világsiker-történetnek tekinthető, amely hosszas várakozás után 2010. júniusában Magyarországon is megjelent első kávézójával. Szász Edittel, a Starbucks magyarországi vezetőjével a kávézólánc robbanásszerű fejlődésének a titkát kutattuk. …

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

MÁRTON, A LÚD, A FRANCIÁK, MEG AZ ÁTÉRTELMEZÉS

2010.11.26. 22:10 lucullus

93. kalandunkat a Márton-napi libakultusznak vetettük alá, és a divatos Noir et l'or étterembe látogattunk. A Király utcai intézmény egykori séfje, Michel anno összehozott már nekünk egy közép-afrikai vacsorát, innen volt az ismeretség. Hat évvel ezelőtt pedig volt már egy…

komment · 1 trackback

Címkék: francia konyha márton napi libakultusz noir étterem

Alapanyagok, fűszerek, eszközök főzőkurzusokhoz

2010.11.24. 12:32 lucullus

Ez a lehetőség 2013-tól megszűnt. :-((  

komment

Címkék: főzőkurzus eszközök főzőkurzushoz

süti beállítások módosítása