HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Andalúz molekulák

2010.05.21. 21:21 lucullus

87. vacsoránk igazi kuriózum volt - mégpedig egy Magyarországon eddig még  nem látott andalúz ínyencvacsora képében, ahol sevillai különlegességekkel és "avantgárd" konyhatechnológiai eszközökkel ismerkedhettünk. Au eseményre a Bonfini Kert és Étteremben…

Szólj hozzá!

Címkék: andalúz konyha

Beszélgetés Miguel Angel Benjumea Loro andalúz mesterszakáccsal

2010.05.19. 22:08 lucullus

  Az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda) és a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület (Lucullus BT) jóvoltából immár harmadik ízben látogatott el Magyarországra igazi andalúz sztárséf, hogy egynapos mesterkurzust tartson 35 magyar séf számára a…

Szólj hozzá!

Címkék: molekuláris gasztronómia andalúz konyha

III. Andalúz Séfkurzus (és kísérőrendezvényei)

2010.05.18. 11:56 lucullus

  Az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda) és a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület (Lucullus BT) jóvoltából immár harmadik ízben látogatott el Magyarországra igazi andalúz sztárséf, hogy egynapos mesterkurzust tartson 35 magyar séf számára a Gundel…

Szólj hozzá!

Címkék: molekuláris gasztronómia andalúz konyha

süti beállítások módosítása