HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Japán fürj élettani hatásai és devecseri karitatív főzés az ÉTREND jóvoltából

2010.11.10. 15:52 lucullus

Az Étrend (Konyhafőnökök) egyesületének soros ülésén a japán fürjnek az egészségra gyakorolt jótékony hatásáról és a gasztronómiában való felhasználhatóságáról beszélt Gáspár János, a Japán fürj Tenyésztők Klubjának alapítója és országos vezetője. A nyolcvanas években még rendkívüli népszerűségnek örvendő madár mára már szinte teljesen kikerült a köztudatból.
Emellett szó volt arról is, hogy Némedi József az Étrend elnöke néhány vállalkozó kedvű chef társaságában Devecseren járt, ahol 350 adag székelygulyást főztek és osztottak szét az ott dolgozó kármentesítésben résztvevők között. A Egyesület tagjai döbbenten látták, hogy milyen élethelyzetbe került több száz itt lakó és csak remélni tudták, hogy ezzel a gesztusértékű cselekedettel legalább néhány percre feledtetni tudták a szörnyűségeket.

2 komment

süti beállítások módosítása