Örömmel jelentjük, hogy folytatódnak az egyéni főzőkurzusok.
Ha szeretne felíratkozni hírlevelünkre, vagy ajándékba adni egy-egy kurzust, kérjük, küldjön mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre! Külön ajándékutalvánnyal rendelkezünk erre az esetre.
INDIAI SOR - 2010. március 30. kedd 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Bevezetés az indiai konyhaművészetbe; Fő alapanyagok, fűszerek, eszközök, technikák; Dal makhani (indiai lencse); Chicken Tikka Masala (csípős csirke darabok); Navratan pullao (szárított gyümölcsökkel készülő indiai baszmati rizs).
Tartja: Krisna mester - JELENTKEZEM!
KÍNAI SOR I. - 2010. április 12. hétfő 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Bevezetés a kínai konyhaművészetbe; Fő alapanyagok, fűszerek, eszközök, technikák; wok alapismeretek; Vágás bárddal; Tojásos-pirított rizs; Csípős káposztasaláta; Gong Bao csirke.
Tartja: Wang mester - JELENTKEZEM!
FRANCIA DESSZERTEK - 2010. április 14. szerda 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY--
Fűszerlikőrbe áztatott csokoládés piskótatallérok túróhabbal töltve; Vaníliakrém mézen futtatott eperrel; Mascarponés eperhalom, granadai csokoládétallérokkal.
Tartja: Király Anita - JELENTKEZEM!
THAI SOR - 2010. április 20. kedd 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY--
Tom ka kai, azaz kókuszos csirke leves; Pad thai, azaz thai pirított tészta; thai kesudiós csirke.
Tartja: Sao mester - JELENTKEZEM!
KÍNAI SOR II. - 2010. április 28. szerda 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Hagymás sertéscsíkok; Gombás-bambuszos kacsa; Chilis csirkecomb; valamint a nyolc kincs mártás bemutatása.
Tartja: Wang mester - JELENTKEZEM!
KÍNAI SOR III. - 2010.05.06. csütörtök 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Pekingi padlizsán; Édes-svanyú csirke; Szecsuáni marha (Kong style); valamint a TOFU & TENGER GYÜMÖLCSEI leves bemutatása.
____________________________________________________________________
Részvételi díj: 1 fő/SOR = 7.000 Ft.
Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, szénsavas és szénsavmentes vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként". A főzés általában párosan zajlik, ami természetsen nem zárja ki az egyedül érkezőket sem.
Helyszín: VIK Vendéglátóipari Iskola, 1078-Budapest, Hernád u. 3.
További információ: +3620 240-8530.
Jelentkezés módja: e-mailben a elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... sorra", elérhetőségekkel).
* Felhívjuk a figyelmet, hogy egy kurzus minimum 8 fő esetén tud elindulni.