HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Chef&Pincér kupa, HORECA gokart verseny

2012.04.04. 07:42 lucullus

 

 

 

 

 

A Chef&Pincér vendéglátóipari szaklap meghívja a HoReCa szakma és a vendéglátóipari beszállítók képviselőit a 2012. május 8-án 10 és 15 óra közötti időpontban a SilverKart Gokart pályán megrendezésre kerülő HoReCa gokartversenyre.

Rendezvényünk keretében megajándékozhatja magát és munkatársait egy önfeledt nappal az állandó rohanás közepette, ahol a dolgos hétköznapokból való kikapcsolódás mellett új ismeretségekre, üzleti kapcsolatokra lelhet, eszmét cserélhet a vendéglátóipari szegmens szereplőivel, és a helyszínen rögtönzött termékbemutatók keretében a beszállítók legfrissebb kínálatát is megtekintheti.

Az autóversenyzés izgalmain túl számos további sportágban rendezett mini kupákon mérhetik össze tudásukat a vállalkozó szelleműek (bowling, csocsó, dart’s, biliárd). Várjuk Önöket ingyenes frissítőkkel (üdítő, kávé) és több fogásos meleg ebéddel tavaszi rendezvényünkön, ahol a vendéglátóipari szakemberek találkoznak.

Helyszín: SilverKart Gokart pálya, Budapest X. kerület, Kozma u. 3.

Bővebb információk és jelentkezés: www.pincerujsag.hu,; info@pincerujsag.hu, 06-20/9716-058

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása