HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Bemutatkozott a WeLoveBudapest

2011.10.19. 22:46 lucullus

Progresszív-e Budapest? Ha igen, miért, ha nem, mitől válna azzá? Mi az, ami valódi világvárossá avathatná a fővárost? Ezekre a kérdésekre próbált válaszokat találni a WeLoveBudapest csütörtöki konferenciája, ahol egyebek mellett kiderült: két évtizeddel a rendszerváltás után Budapestnek még mindig nincs jövőképe, kidolgozása az újrarendeződő piac miatt égetően szükséges volna.

A WeLoveBudapest szerkesztői (Kada Anikó, Papp Regina) által szervezett eseményen az ötletgazda, Száraz István kifejtette: más képet kell kialakítani Budapestről, mint amely jelenleg a legtöbb turista fejében még él a városról. Sokan ugyanis még mindig úgy képzelik el a várost, mint ami egy a vasfüggöny túli települések közül.

Volt gasztro-blokk is, mi is ott voltunk. Bíró Lajos és Gianni érdekes és elég "heves" előadást tartottak a magyar gasztronómia hovatovábbjáról. A részletek itt: http://welovebudapest.com oldalon.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása