HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Rauch és a Happy Day Spritzer

2011.08.30. 22:47 lucullus

Már Magyarországon is kapható a Rauch új, frissítő termékcsaládja, a Happy Day Spritzer. A termék alapkoncepciója, hogy ötvözze a magas gyümölcstartalmú Happy Day dzsúszok telt ízét és az alpesi ásványvíz frissítő hatását, így nyújtva könnyű felüdülést a meleg, nyári napokon. Az üdítő alma, feketeribizli és kajszibarack ízekben érkezik, 0,5 és 1,5 literes PET palackos kiszerelésben.

Jencs Bálint, a Rauch Hungária marketingigazgatója elmondta: „a termékbevezetéshez kapcsolódó reprezentatív kutatásból kiderült, hogy a vásárlók leginkább az íz (89%), a valódi gyümölcstartalom (84%), a frissítő hatás (82%), és a szomjoltó hatás (81%) alapján választanak maguknak frissítőt. A megkérdezettek számára fontos volt, hogy a Happy Day Spritzer nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert és színezéket, szemben a számos egyéb szénsavas üdítőitallal. Érdekes volt látni, hogy a népszerű gyümölcslé ízekkel szemben, mint a például a narancs, a vásárlók inkább a különlegesebb ízeket, például a feketeribizlit részesítették előnyben. A névadásnál több lehetőséget is kínáltunk a megkérdezetteknek, akik egyértelműen a termék eredeti, Ausztriában is ismert neve, a Spritzer mellett tették le a voksukat, míg a „Happy Day Fröccs” például egyértelműen a kevésbé preferált nevek közé került.”   

„A Happy Day Spritzer kellemesen szénsavas, magas gyümölcs tartalmú, de ugyanakkor lágy ízkombináció, igazi újdonság a gyümölcsitalok palettáján. A Spritzer-ek kommunikációját TV-reklám, kültéri reklámeszközök, áruházi kóstoltatások és idén először PR-kampány támogatják” – tette hozzá az igazgató.

 

komment

süti beállítások módosítása