HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Mood Media biztosít minőségi háttérzenét a CBA egyre több üzletében

2011.08.05. 21:31 lucullus

 

... és igen: tényleg létezik az ún. zenemarketing, és van illatmarketing is! Valamelyik nap pont erről győzködtem egy ismerősömet, hogy igen, de nem akart hinni nekem. A bizonyíték:

 

A Mood Media Magyarország továbbfejlesztette hosszú távú együttműködését a legnagyobb hazai tulajdonú kiskereskedelmi áruházlánccal, a CBA-val. A már több éve tartó együttműködést a háttérzene szolgáltatás terén újabb helyszínekre terjesztették ki.



A Mood Media mostanra már közel 400 CBA üzletben szolgáltat minőségi, az üzletlánc igényeihez illeszkedő háttérzenét. Az együttműködés célja, hogy a CBA érdekeltségi körébe tartozó közel 3 400 üzletében minél több helyszínen szóljon a vásárlói élményt fokozó professzionális háttérzene.

Az új együttműködéssel a CBA üzleteiben szolgáltatott zenei tartalom is megújult: a Mood Media új zenei repertoárjában olyan előadóművészek művei szerepelnek, akik közvetlenül a Mood Mediával állnak szerződéses kapcsolatban, így az üzletek a szokásos nyilvános közzétételi díjakhoz képest jóval gazdaságosabban tudják igénybe venni a minőségi zeneszolgáltatást. Ezt az új, innovatív zenei tartalmat Magyarországon elsőként a CBA üzleteinek bocsátotta rendelkezésére a Mood Media, így egyre többen hallhatják ezeket a dalokat bevásárlás közben.

A Mood Media

A Mood Media Corporation a világ vezető in-store média specialistája, amely zenei, vizuális és illatmarketing megoldásaival, eladáshelyi eszközeivel támogatja partnereit az értékesítés növelésében és a hatékonyabb ügyfélkommunikációban. A Mood Media élményközpontú marketing megoldásai között megtalálható az adott üzlet arculatára szabott zeneszolgáltatás, a márkához illő illat kifejlesztése vagy a digitális in-store rádiószolgáltatás és a reklámspot gyártás.

A Mood Media Corporation leányvállalatai – a Mood, a Muzak és a Mood Entertainment – révén Észak-Amerikától Európán és Ázsián át egészen Ausztráliáig a világ 40 országában, több mint 470 000 kereskedelmi helyszínen naponta 150 millió embert ér el termékeivel és szolgáltatásaival.

A Mood Media Corporation szolgáltatásaival világszerte 850 amerikai és nemzetközi márkát támogat. Ügyfelei között kiskereskedelmi hálózatok, ingatlanpiaci szereplők, divatüzletek, pénzügyi szolgáltatók, hotelek, élelmiszerláncok, éttermek és bárok szerepelnek. Ügyfeleik között olyan cégek találhatók, mint a Mango, a KOOKAЇ, a Promod, a H&M, a Marks & Spencer a Footlocker, a McDonalds, a Carrefour, a Wal-Mart vagy a Volkswagen. Magyarországon 1996 óta vannak jelen, hazai ügyfelük többek között a CBA, a C&A, a Tesco, a Bauhaus, a Bricostore, a Praktiker, az Allee, az Aréna Plaza, az Árkád, a Le Méridian, a FourSeasons, a Hotel Kempinski, az Accor és a Danubius hotellánc, a NOBU étterem és számos egyéb üzlet.

www.moodmedia.com

 

További információ:

Németh Kinga account manager +36-20-566-9614 k.nemeth@moodmedia.com

Almási Gábor PR-tanácsadó +36-30-343-9656 almasi.gabor@rushrush.org                            

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása