Legutóbbi thai főzőkurzusunk is remekül sikerült, ámde három tanulsága is volt az estnek:
1. A meghirdetett menüsort összevissza kevertük, és meg is újítottuk.
2. Csináltunk édes-savanyú sertést, aminél fogva kiderült, hogy semmi hasonlóságot nem mutat kínai rokonával.
2. Csináltunk édes-savanyú sertést, aminél fogva kiderült, hogy semmi hasonlóságot nem mutat kínai rokonával.
3. Még mindig nem derült ki, hogy Sao mester komolyan gondolta-e, avagy csak viccelt, amikor is a "tomatoe sauce" néven ketchupot kért az ételhez, és paradicsimlevet kapott.
A menüsor végül így alakult:
- édes-savanyú sertés
- sárga curry rákkal
- sült üvegtészta csirkével
Az eseményen volt thai jázminrizs, citromfüves méz kóstolás, indiai csípős mogyoró, és kínai szilvabor is.
További fotók: