HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Arany Pengét nyert a chocoMe csokoládé-üzenőgépe

2011.06.13. 23:40 lucullus

A reklámszakma legrangosabb elismerésével, Arany Penge díjjal jutalmazták a chocoMe kézzel készített, személyre szabott táblás csokoládék legújabb fejlesztését, a chocoMe üzenőszerkezetet, amely képes az érzelmeket csokoládéba önteni.

Mészáros Gábor chocolatier és a Grey Group Budapest reklámügynökség ezúttal azt találták ki, hogy a csokoládé funkcionálhat üzenethordozóként is, hiszen a tetején elhelyezhető feltéteket (magvakat, fűszereket, liofilizált gyümölcsöket, stb.) szavakká, üzenetekké kódolhatjuk. Az édesség hagyományos funkciója" mellett ily módon még egy jelentéstartalommal bírhat: üzenhetünk is vele, ami párkapcsolatokat dobhat fel, édesanyákat örvendeztethet meg, valamint közösséget is építhet.

 

Használatához nem kell mást tennünk, mint elindítani a chocoMe facebook oldalán (www.facebook.com/chocome.hu) a ’Secret Message’ alkalmazást, és már indulhatnak is útjára a csokoládéba rejtett üzenetek. A gép a megadott szavakat, érzéseket csokoládéfajtákra és egyedi összetevőkre fordítja le. Mivel az egyes szavak más-más feltétet jelentenek, érdemes alaposan körülnézni és utána választani, hogy ne csak a jelentés, de az íz is magáért beszéljen. Miután összeállt a megfelelő üzenetet, az alkalmazáson keresztül az egyedi csokoládétábla ára is láthatóvá válik, a megrendelést pedig ezután a vállalkozás honlapján lehet véglegesíteni. Az ajándék kézhezvételét követően a címzett ugyanezen az alkalmazáson keresztül fejtheti meg a titkos üzenetet.
Az applikáció a digitális megoldások / egyéb digitális megoldások kategóriában nyerte el az Arany Pengét, ahol innovatív hirdetési megoldások nevezhetőek.

 

"A mai kommunikációs dömpingben és elsikkadó üzenethordozók világában igazi gyöngyszem a chocoMe üzenetküldő gépezete" - mondta el Turóczi Gábor, a chocoMe gasztro-szakmai együttműködő partnere, a Lucullus BT elnöke. "Nem gondoltam volna, hogy az eleve zseniális - nemrég innovációs elismerést is elnyerő – termék ismét ekkorát durran" - tette hozzá Turóczi Gábor.

 

chocoMe – a „személyre szabott csokoládé”

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.

A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök,
fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma pedig eléri a 60 milliót (!).

További Információ:

Lucullus BT  
http://lucullus.blog.hu, elnokseg@lucullusbt.hu
        
+3620 240-8530

chocoMe Kft.
 http://chocome.hu; info@chocome.hu
+3630 513-1990


Szólj hozzá!

Címkék: chocome

süti beállítások módosítása