HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Sajtómegjelenés - Innovációs elismerés a chocoMe-nek (több Lucullus említéssel)

2011.06.09. 13:38 lucullus

Az alábbiakban a chocoMe-vel közösen kiadott sajtóközleményből született írásokat adjuk közre; ezek nagy részében szerepel a Lucullus BT is. Köszönjük a lehetőséget. 




 

 

TTG hírlevél
Magyar Innovációs Nagydíj a chocoMe-nek

A Magyar Innovációs Alapítvány elismerésben részesítette a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj keretén belül a chocoMe Kft-t. a chocoMe egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládé prémium minőségű ét-, tej- vagy fehércsokoládét készít, amire feltétek választhatók. Az elismerő oklevelet dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, a bírálóbizottság elnöke és prof. Závodszky Péter akadémikus, a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriumának elnöke adta át Mészáros Gábornak, a chocoMe tulajdonosának. Az évente egyszer kiadott Nagydíjat az a Magyarországon bejegyzett társaság kapja, amelyik előző évben nagy jelentőségű innovációja révén kiemelkedő hasznot ért el. A 2010-ben indult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, amelyet csúcsminőségű feltétekkel ízesíthetnek mint: liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak és más ehető dekorációk. A vásárlók ötféle feltétet helyezhetnek el a csokoládéjukon illetve ezek számtalan variációját. A chocoMe szakmai együttműködő partnere a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület.

Heti Válasz
Heti Válasz online

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása