HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ízelítő a Sashimi főzőkurzusunkból

2011.04.07. 22:16 lucullus

Ezen a kurzuson a nyers tengeri halak világába kalauzoltuk el a kedves Résztvevőket. Filéztünk, pácoltunk, és szakértettünk a friss tengeri halak tulajdonságairól. A menü:
"Seviche" branzinoból (pácolt chilei hal);
Korianderes lazactatár,
Vörös tonhal sashimi, fűszerkéregben sülve.
... és mindezekhez köretek: tejfölös-wasabis-rucola, avokádó-paradicsom salsa, és jégsaláta retekkel.
Tartotta: Nánási Lajos. Az eseményről beszámolt a www.travellina.hu oldal is.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: nyershal

süti beállítások módosítása