98. vacsorakalandunk Horváth Tibor Csaba interpretációjában volt esedékes, aki hazánk egyik legjobb olasz étekműhelyében, a Fausto's-ban tanulta évekig az olasz konyhamesterség fortélyait, emellett lehetett vele találkozni az egyéni és céges főzéseken is.
A vacsorára a HK-ban került sor, a Lucullus BT immár állandóan bérelt helyén, Egy V. kerületi, kicsit átalakított lakásról van szó, ahol egyéni főzőkurzusokra, kisebb vacsorákra és más gasztronómiai rendezvényekre kerül majd sor.
Olasz vacsoránk menüje így nézett ki:
Antipasti
Bruschetta fokhagymás-paradicsomos fehérboros koktélrákkal
Balzsamecetes mozzarellini saláta koktélparadicsommalés batáviával
Pasta
Mascarponés-szárított paradicsomos spaghetti prosciuttóval és gyöngyhagymával
Secondi piatti
Salttinboca Romana zsályás sertéssszűz, rizotto bianco-val
Dolce:
Ricottás erdei-gyümölcsös mousse
Néhány fotó: