HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

"ÁTÉRTELMEZETT" MAGYAR VACSORA - HOLD BISZTRÓ

2011.01.10. 13:29 lucullus

Beindult az Új Evőévad is. Az ezévi első (és összességében 97.) kalandunk a nemrég nyílt zseniális Hold bisztróba vitt bennünket a XII. Városmajoru 48. sz. alá. (A hely korábban Nusantara névre hallgatott, indonéz ételeket produkált.). Remek vacsorát abszolváltunk itt: nemzetközi vacsora volt magyar ízekkel, avagy magyar konyha kicsit átértelmezve - ezt nehéz pontosan definiálni, egy biztos: minden nagyon remekül sikerült. 
 
Fotók:
 
 
 
A menüsor (csak a Lucullusnak lett összeállítva)

* Aszalt szilvás kacsa rilette balzsamecetes salátával
* Laskagomba krémleves fokhagymás tintahallal
* Tanyasi csirkepaprikás sós vargabélessel
* Mangalica pofa gerslirizottóval
* Szicíliai bárányragu pirított burgonyával
* Csoki trió: brownie, ganache truffel, chantilly.
 

Címkék: magyar konyha hold bisztró