HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Bocuse d' Or vs. Hagyomány és Evolúció

2010.02.23. 18:45 lucullus

A hétvégén két remek, nemzetközi színvonalú szakácsverseny is megrendezésre került Magyarországon: a Bocuse d' Or a Hagyomány & Evolúcióval csapott össze. A dolog mindenképp jelzésértékű, és előremutató. A Lucullus BT örül.A Bocuse d'Or Selection Hungary…

Szólj hozzá!

Címkék: szakácsversenyek

Sárkányolaj és nitrogénben fagyasztott gyümölcsök a Foodapesten

2010.02.23. 18:03 lucullus

A mai modern gasztronómia egyik látványos és egyre népszerűbb iránya a kriogén konyhaművészet. A február 21-24. között megrendezett Foodapest szakkiállításon az élelmiszeripari gázokat is forgalmazó Messer Hungarogáz Kft. bemutatta a cseppfolyós nitrogén konyhatechnológiában…

Szólj hozzá!

Címkék: molekuláris gasztronómia messer

süti beállítások módosítása