HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Bocuse d' Or vs. Hagyomány és Evolúció

2010.02.23. 18:45 lucullus

A hétvégén két remek, nemzetközi színvonalú szakácsverseny is megrendezésre került Magyarországon: a Bocuse d' Or a Hagyomány & Evolúcióval csapott össze. A dolog mindenképp jelzésértékű, és előremutató. A Lucullus BT örül.

A Bocuse d'Or Selection Hungary győztesei
Három vidéki versenyző kapta az első három díjat a Bocuse d’Or Hungary döntőjén február 22-én. A verseny nyertese Kostyál Gábor, a keszthelyi Helikon Hotel séfje. A második díjat Lenkei Tamásnak, a tapolcai Hunguest Hotel Pelion, a harmadik díjat pedig Volenter Istvánnak, a siófoki Mala Garden séfjének ítélte a magyar és nemzetközi mesterszakácsokból álló zsűri.

A Hagyomány & Evolúció verseny győztesei
Széll Tamás, az Onyx étterem séfje nyerte a Hagyomány&Evolúció versenyt. Második helyezett Horváth Szilveszter, a győri La Mareda étteremből, harmadik pedig a Bock Bisztró séfje, Varjú Viktor. A zsűri különdíját Fodor Sándor (Solier Café, Gödöllő) és Krámer László (Alabárdos étterem) kapta. A legjobb kelet-magyarországi versenyző Metzger László.

Forrás: Vendéglátás online

komment

Címkék: szakácsversenyek

süti beállítások módosítása