HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ízelítő a francia főzőkurzusunkból

2010.12.03. 21:57 lucullus

Legutóbbi francia főzőkurzusunk is rendkívül izgalmas volt. Nánási Lajossal a következő classic francia ételeket készítettük el:  sütőtök gnocchi kecskesajttal és zsályavajjal; gesztenyekrém leves szarvasgombás pesztóval és szarvasgombás olivaolajjal; birsalma tortácska…

Szólj hozzá!

Mindent bele, FLÓDNI!

2010.12.03. 21:10 lucullus

A Nagycsarnokban van egy flódniállvány, amely mellett most már másodszor vitt el az utam egy hét alatt. Nagyjából az van, hogy szinte lehetetlen nem belekóstolni ebbe a Raj Ráchel által készített, tradicionális…

1 komment

Címkék: zsidó konyha

Újabb nemzetközi elismerés a Costes étteremnek

2010.11.29. 22:57 lucullus

November 10-én ünnepi est keretében mutatták be a "Gault Millau Österreich 2011" című étteremminősítő kiadványt, (a Michelin Guide után a második legnagyobb), mely ausztriai éttermek mellett budapesti helyeket is értékel. A tavaly kimaradt Costes étterem idén…

Szólj hozzá!

Varga Károly nyerte a Szakács Világkupát Luxemburgban

2010.11.29. 22:41 lucullus

Varga Károly mesterszakács megnyerte a Culinary World Cup egyéni versenyét és a Luxembourgi Szakács Világ Kupát. A 48 éves kecskeméti séf volt a Magyar Felnőtt Nemzeti csapat és a juniorok csapatfőnöke is.– Minden válogatottnak egy hideg és egy melegkonyhás ételsort kellett…

Szólj hozzá!

Címkék: szakácsversenyek

süti beállítások módosítása