HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ízelítő a francia főzőkurzusunkból

2010.12.03. 21:57 lucullus

Legutóbbi francia főzőkurzusunk is rendkívül izgalmas volt. Nánási Lajossal a következő classic francia ételeket készítettük el: 

sütőtök gnocchi kecskesajttal és zsályavajjal;
gesztenyekrém leves szarvasgombás pesztóval és szarvasgombás olivaolajjal;
birsalma tortácska brulée formában.

Néhány ízelítő fotó:  


Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása