HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ízelítő a thai főzőkurzusunkból

2010.11.20. 20:42 lucullus

Az alábbiakban a múlt heti Thai főzőkurzusunkról adunk ízelítőt. A rendezvény rendkívül sikeres volt, a következő ételeket késítettük el Sao Rujopakan mester felügyeletével:  MOO PAD KHING, azaz gyömbéres sertéshús XALAD RUAMID YAM YAI, thai…

komment

Karácsonyi újdonságok a Starbucksnál

2010.11.20. 20:06 lucullus

A Starbucks kávézót ellepte a hamisítatlan karácsonyi hangulat és illat. Karácsonyi dekorációjával a Starbucks a téli, ünnepi időszakban még bensőségesebbé válik, olyan hellyé, ahol karácsonyi italokat, így Gingerbread Latte-t, Toffee Nut Latte-t és Mocha Pralini-t…

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

Portugál hét a Cora-ban 2010. november 18-24. közt

2010.11.20. 19:39 lucullus

Kóstolt-e már tökös-mandulás vagy tökös-mogyorós dzsemet? Fogyasztott-e már megfázásakor eukaliptusz mézet légzőszerveinek tisztítására és fetőtlenítésére?   Megízlelte-e már a „legportugálabb” sört, a Sagrest? Ivott-e már egy nyirkos-ködös…

komment

Címkék: portugál konyha

Több minőségi csokoládét fogyasztunk

2010.11.20. 16:44 lucullus

A szezonális édességek körében folyamatosan nőtt a minőségi csokoládé aránya a bevonómasszás termékekkel szemben 2009-ben - derült ki az Édességgyártók Szövetségének karácsony előtti sajtótájékoztatóján. 2009. karácsonyi időszakában a magyar fogyasztók a válság…

komment

Címkék: chocome

süti beállítások módosítása