HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2009. júniusi egyéni főzőkurzusok

2009.06.20. 20:55 lucullus

 A jövő héten két nagyon izgalmas egyéni főzőkurzust szervezünk - egy francia/magyar  jellegűt és egy spanyolt. Mindkettőt nagynevű mester tartja.Nánási Lajos, aki több mint egy évig dolgozott Michelin csillagos étteremben külföldön, és a híres Sergio mester, aki már…

Szólj hozzá!

ENRIQUE SÁNCHEZ GUTIÉRREZ LEFŐZTE MAGYARORSZÁGOT

2009.06.20. 15:21 lucullus

 Elérkezett az idő (és remélhetőleg evvel együtt végre a nyár is), hogy ismét spanyol (és kicsit andalúz) vizekre kormányozzuk a hajónkat. Következő vacsorá(i)nkon pazar spanyol csúcsmagasságokba törtünk, és itthon eddig soha nem látott/kóstolt ételeket helyeztünk…

Szólj hozzá!

Címkék: spanyol konyha molekuláris gasztronómia artesano

II. Andalúz Séfkurzus (és kísérőrendezvényei)

2009.06.18. 10:42 lucullus

                                              Az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda), a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület (Lucullus BT) és az Artesano spanyol étterem jóvoltából második ízben…

Szólj hozzá!

Címkék: spanyol konyha molekuláris gasztronómia artesano andalúz konyha

Fagylaltálmok svájci mintára - megérkezett a Mövenpick of Switzerland

2009.06.17. 14:08 lucullus

Hazánkba érkezett a nagyhírű, svájci fagylaltmárka, a Mövenpick of Switzerland. A fagylaltálmokat a felújított New York Kávéház impozáns Márvány Szalonjába mutatta be Wolf András creative chef, a márka magyarországi nagykövete. A Mövenpick of Switzerland fagylaltjaihoz…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása