A jövő héten két nagyon izgalmas egyéni főzőkurzust szervezünk - egy francia/magyar jellegűt és egy spanyolt. Mindkettőt nagynevű mester tartja.
Nánási Lajos, aki több mint egy évig dolgozott Michelin csillagos étteremben külföldön, és a híres Sergio mester, aki már több évtizede él itthon, az ex-tapéria de Sergio vezetője, jelenleg az Artesano séfje.
A részletek
TENGERI HAL SOR - 2009. június 23. kedd 18:30-21:30.
Kagylós szélesmetélt 3 féle kagylóból; Friss tengeri hal sütése barna vajban; Buggyantott lazac ecetes hal-alaplében.
TAPAS SOR - 2009. június 25. csütörtök 18:30-21:30.
Bevezetés a tapas-kultúrába; tortillla espanola lepény; igazi spanyol gazpacho; gambas al ajillo, azaz fokhagymás királyrák.
Ár: 7000 Ft/SOR.
Részletek: ITT.
Jelentkezés: elnokseg@lucullusbt.hu