HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2009. szeptemberi egyéni főzőkurzusok

2009.10.02. 14:30 lucullus

1 FŐZŐKURZUS 1 SORT jelent, és este 18:30-21:30 között tart.

Részvételi díj: 1 fő/SOR = 7.000 Ft.
Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, szénsVs és szénsavmentes vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként".  A főzés általában párban zajlik.

Helyszín: VIK Vendéglátóipari Iskola, Budapest-1077, Hernád u. 3. (A Keletinél).

További információ: +3620 240-8530.

Jelentkezés módja: e-mailben a elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... sorra", elérhetőségekkel).

*Felhívjuk a figyelmet, hogy egy kurzus minimum 6 fő esetén tud elindulni.

 

OLASZ SOR

Bruschetta; Penne Arrabiata; Vitello Tonato (hideg borjúszelet tonhalas capriszósszal; Saltinboca (sült borjúszűz).
Tartja: Horváth Tibor Csaba - JELENTKEZEM!

 

KÍNAI SOR I.

Bevezetés a kínai konyhaművészetbe; Fő alapanyagok, fűszerek, eszközök, technikák; wok alapismeretek; Vágás bárddal;
*Csípős káposztasaláta; * Tojásos sült rizs; * Gong-Bao csirke. Tartja: Wang mester - JELENTKEZEM!

 
  

 

KÍNAI SOR II.

Gombás-bambuszos kacsa; édes-savanyú csirke; paprikás-tojásos hús.
Tartja: Wang mester - JELENTKEZEM!

 

SPANYOL SOR
 

Valenciai paella; albondigas (húsgolyók pikáns mártással); pulpitos fritos (bébipolip).
Tartja: Horváth Tibor Csaba - JELENTKEZEM!

 

KÍNAI SOR III.

Gyömbéres sertéscsíkok; Szecsuáni marha; szőlőhal (amúr édes-savanyú mártásban).
Tartja: Wang mester - JELENTKEZEM!

 

INDIAI SOR

Alu palak (spenótos burgonya); dosti roti (töltött kenyérlepény); pandzsábi csirke.
Tartja: Krishna mester - JELENTKEZEM!

2 komment

süti beállítások módosítása