Új ázsiai gasztronómiai színfolttal bővült Budapest a közelmúltban: a főleg friss mangóra- és chilikultúrára építő RED MANGO étteremben fúziós indiai, kínai, trinidad-és tobagói és thai ízekkel találkozhatnak az érdeklődők. Az étterem üzemeltetői szeretnék bebizonyítani, hogy az olcsó, de rossz minőségű , valamint a drága és gourmet ázsiai helyek között márpedig létezik egy bizonyos ARANYKÖZÉPÚT, ahol kiváló alapanyagokból, alázattal és szeretettel készülnek finom ételek az ügyes indiai/nepáli mesterek és thai/kínai/magyar vendégszakácsok által. A hivatalos megnyitón az étterem tanácsadói, Jham Kulvinder Singh (Maharaja, Himalaya), Wang Qiang (Wang Mester konyhája), Jarabek Bence (Artesano) és Turóczi Gábor (elnök, Lucullus BT) vágták át a díszszalagot, és mondtak ünnepi beszédet.
Egy hely - három koncepció
A korábban "Julcsi Mama Kifőzdéjeként" üzemelő Kolosy-téri hely NAPPAL megtartja magyaros ízeit, amit REGGEL 8 órától egy jó minőségű reggeli előz meg. ESTE viszont a fúziós ázsiai irány lesz a mérvadó: a vendégek napi ajánlatokból, nagyon kedvező áron válogathatnak az ázsiai különlegességekből. Négy fogást például 1990 Ft-ért kínál az étterem, pedig ezek alapanyagai nagy részben itthon nem is fellelhetőek. A repertoárban találkozhatunk majd mangós, chilis, kókuszos ételekkel, rákokkal, szárnyasokkal, levesekkel, valamint különböző currykkel, salátákkal/zöldségételekkel is.
NYITVATARTÁS
H-P: 08:00 - 23:00
Szo-Va: 10:00 - 17:00.
További info
Red Mango étterem és kifőzde,
1037-Budapest, Szépvölgyi út 15.
Web: www.redmango.hu
Telefon: +3620-240-8530
Fotók