HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Végre fasza PR-al kínáltak meg minket ( A Pur meg a Henkel )

2014.04.17. 20:24 lucullus

Pur_Q213_321707_web_367H_367W.pngHát szó mi szó - nagyon megfelejtkeztünk egy restanciánkról - ezt szeretnénk most pótolni. Történt ugyanis, hogy a Henkeltől felkeresték még év elején a Lucullus BT-t, hogy próbáljuk ki az új PUR mosogatószert, "harcol a keményítőfoltok ellen", bla bla bla, és lényegében nem is lenne itt ez a sztori nagyon különleges, ám kicsit másfelé kanyarintván - elismerjük, hogy márpedig egy kicsit mégis az, mert "tényleg" bevonva éreztük magunkat, és nagyon"fasza volt ez a hozzáállás."

0. Tetszésük fejezték ki a blogunk iránt :-)
1. Adtunk egy postai címet, és küldték azonnal a termékmintát (rengeteget!)
2. Humorral kezdték "Még mindig halomban állnak az újévi lencsésedények, mi?!"3. Azt kérték, hogy mondjuk el a véleményünket, nem pedig azt, hogy "írd meg, kész"...
4. A véleményünk: a termék tökéletes, minden porcikájában megfelelt, rendkívül harcedzett háziasszonyok kezei közt csiszolta a keményítőfoltokat a fazekak hadán. Tényleg, Istenuccse, csak ajánlani tudjuk.
5. Node, node. Egy másik véleményünk: a hozzáállásuk sokkal jobban tetszett, mint maga a termék ( nem voltak erőszakosak, nem voltak rámenősek, és egy szavuk sem volt, hogy "Miért nem jön már az a rohadt véééééééélemény?" Ja, nem?? Adod vissza a terméket!!! Na ilyenek nem voltak. Mi meg megfelejtkeztünk a dologról.... Elnézést ezért, most ily módon pótoljuk.

Lassan egy tucat éve csináljuk a Lucullus BT-t, mondhatjuk meghatározó gasztró és PR szereplője is vagyunk a magyar gasztronómiának, viszont az is igaz, hogy más PR-osok "állatságaiból" meg egy másik blogot lehetne megtölteni, amit velünk elkövettek... Vagy a saját termékükkel... De ez nem igazán vonzó, ezért nem is foglalkozunk velük.

Ez egy üdítő kivétel volt, tényleg, őszintén, szívre tett kézzel mondjuk, hajrá, csak így tovább, Pur és Henkel!