Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!
lucullus:
Nem, nem a görög tulaj írta, mellesleg nincs benne helyesírási hiba, mellesleg persze: néha direkt... (2016.04.05. 14:13)GHAVRILOS ÚJ GÖRÖG ÉTTERMET NYITOTT!
Következő vacsoránkat ismét Nánási Lajos komponálta, akit már jól ismerhetünk pazar francia- és fúziós vacsoráinkról. Lajos 1,5 évet dolgozott egy francia Michelin csillagos étteremben és legalább egy évtizedet töltött el séfként külföldön a Karib-térségben, Izraelben,…
Dear Főzni vágyó Társ!
Óriási hírünk van: 2013. márciusában a kínai tésztakészítés rejtelmeibe vezetjük be az érdeklődőket.
A tésztakurzusok első "mozaikkockája" Wang mester húsos táskájának…
Kíváncsi étterem-látogatók és turisták kedvezményes áron fedezhetnek fel kitűnő éttermeket
Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, március 6. és március 12. között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget. Budapest…