HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ismét francia ínyencvacsora Nánási Lajos által vezérelve

2013.10.04. 23:33 lucullus

Remek indiai vacsoránk után ismét egyik kedvenc európai éttermünkbe vettük az irányt, ahol francia ínyencvacsorát ültünk. Az Atakám étterem egyik kedvenc törzshelyünkké nőtte már ki magát. Nánási Lajos főztjét már sokan ismerjük, tudományával azonban sosem nem tudunk betelni. Elmondása alapján…

Szólj hozzá!

Címkék: francia konyha atakám étterem

"Akasztják a mesterszakácsot"

2013.10.04. 15:31 lucullus

Kedves Gasztronómiához közel állók! 2 nap van még a nagy versenyig. Addig amig a 3 és 10 közötti gyerekek közül húszan valamint a vakok iskolájának állami gondozott fiataljai közül tizen szembesítik a 6 szakácsból álló mezőnyt a döntésükkel.A mesterszakács(ok)…

Szólj hozzá!

Mövenpick, mint topping a csúcsgasztróban - Moszkvában jártunk főzőkurzuson

2013.10.03. 22:27 lucullus

Na hát ezt is megéltük, hogy a magyar ember (elnökünk, Turóczi Gábor El Presidente) egy orosz gasztroújságtól (Khleb es Solj) kapott meghívást egy orosz főzőkurzusra Moszkvában, ahol Anton nevű orosz szakács francia konyhatechnikát ötvözte az orosz és európai alapanyagokkal,…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása