HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Karácsonyi adománygűjtés rászoruló gyermekeknek

2012.12.10. 11:14 lucullus

adomány.jpg
(Fotó:gasztroboogie, köszönet érte!)
 
 
Háromnapos kínai vacsoránk ideje alatt - dec 12,13, 14 - a Lucullus BT ADOMÁNYGYŰJTÉST SZERVEZETT rászoruló gyermekeknek a  Mikulásgyár, a www.bevezetem.hu, a www.emberkert.hu és az Eagles amerikaifoci-csapat közös projektjében.
Vendégeinket arra kértük, hogy ha van otthon akár egy darab megunt plüssmackójuk, játékuk, gyereksáluk, gyerekruhájuk, könyvük, kifestőjük, vagy tudnak hozni nem gyors lejáratú és hűtést nem igénylő élelmiszert – pl. csokoládét, cukorkát, édességet, kekszet, nyalókát, üdítőt, stb., akkor hozzák el Wanghoz!

Aki nem tudott tárgyszerű felajánlást tenni, lehetett készpénzt is elhelyezni a helyszínen egy perselyben, vagy utalást kezdeményezni. A projekt sikeresnek volt mondható: gyűjtöttünk játékokat, édességet, dobozokat, könyveket, és némi pénzt is (8636 Ft-ot). 
 
Örülünk, hogy a hozzánk közel álló vállalatok – Multipack, chocoMe, Prima Maroni, TableFree.hu, Wang is tettek felajánlásokat, tehát nem csak magánszemélyek adakoztak. Köszönjük!
 
Memento:
 
A gyűjtést vélhetően jövőre is megismételjük!
 
 
Turóczi Gábor,
Lucullus BT
 

komment

Címkék: karácsonyi adománygyűjtés

süti beállítások módosítása