HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Vendég & Hotel Magazin Business Klubban jártunk

2012.05.17. 14:51 lucullus

Végre - valahára sikerült eljutnunk a Vendég & Hotel szaklap "Business Klub" gasztro-szakmai rendezvényére, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Az eseményre a Carne di Hall étteremben került sor. A részletes és hasznos szakmai témák mellett zseniális ételsort kaptunk Bóné Márk chef jóvoltából: 

Hideg büfé:
-Pejsli wonton tésztában (na ettől leesik az ember álla, ez volt az egyik kedvencünk)
-Borjúpastétom
-Gravlax
 
Salátavariációk
 
Meleg büfé:
-Borjusült erdei-gomba mártással
-Kacsacomb
-Lazac spenótos mangolddal
 
Köret ajánlat:
-risotto
-epres-mizós káposzta
-steakburgonya
 

Desszert:

Csokoládés desszert

 

 

 

 

Az eseményről még részletesebben: http://www.turizmusonline.hu/etterem/cikk/vendeg__hotel_business_klub__carne_di_hall_etterem__majus_17

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása