HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Spanyolországot is elbűvölte a chocoMe

2012.03.18. 19:42 lucullus

A magyar táblás csokoládé, a kézzel készült, “személyre szabható” chocoMe 2012. március 5-8. között bemutatkozott Spanyolország legnagyobb csúcsgasztronómiai kiállításán, a XXVI Salon de Gourmets-en. A rendezvényen mintegy 300 potenciális viszonteladó partner folytatott tárgyalást a chocoMe-vel - Tenerifétől Ibizáig, Santandertől Gibraltárig. A kiállításon hosszú tárgyalások eredményeképp - magyar termékként elsőként – szóbeli megállapodás született Spanyolország legnevesebb kereskedőházába, az El Cortoe Ingés-való bekerülésről.  A sikercsokoládéra jellemző, hogy a legnagyobb spanyol kereskedelmi tévécsatorna, a TV6 “csak” három kiállítóval készített interjút főműsoridős híradójában – az egyikük a chocoMe volt. A kiállításon olyan illusztris személyek kedvelték meg rögtön a chocoMe-t, mint Maria Alvarez del Manzano madridi polgármester, Miguel Arias Cañete földművelésügyi és környezetvédelmi miniszter, valamint Isidro Diaz, a Real Madrid korábbi labdarúgója. 

Magyarországi kísérőrendezvények

A spanyol bemutatkozásra a chocoMe itthon is “rászervezett”: az újságírókat és gasztrobloggereket szavazásra invitálta a lehetséges “spanyolos” ízvilágok összeállítására, ami egy remek csokoládés-sherrys összekóstolásban csúcsosodott ki a chocoMe nemrég átadott budapesti bemutatótermében.


 

 

A legjobb 3 variáció a következő lett:

* étcsokoládé alapon lime pasztilla - narancshéj – mandula;
* tejcsokoládé alapon narancs-aranymazsola;
* fehércsokoládé alapon fahéjas cukros mandula - mandula – narancshéj. 

 Az említett kompozíciókból magyarországi spanyol szervezetek képviselői is kaptak “kóstolót”: Enrique Pastor de Gana spanyol nagykövet úr .személyes levélben gratulált Mészáros Gábornak a remek termékhez, és a spanyol induláshoz.

Info: chocoMe Kft.
e-mail:            info@chocoMe.hu
Tel.:     +3617895755

Szólj hozzá!

Címkék: chocome csokoládékultúra

süti beállítások módosítása