Következő vacsoránk francia bisztróvacsora volt a javából. (A neves séf, Anthony Bourdain "Brasserie-nek" nevezi ezt a típusú vendéglátóipari egységet, étkeztetést). A novemberi elegancia és kifinomultság után ismét a budai Atakám étterem- és bisztróba mentünk, hogy Nánási Lajos ismét remeknek ígérkező francia vacsoráját megkóstolhassuk. A nemrég nyílt hely egyre több helyen jelenik meg a médiában és gyűjti a törzsvendégeket.
Egyszóval: a téli szezon újabb gyöngyszeme várt minket- aki Lajos ténykedését ismeri, az tudja, hogy Magyarország egyik legtehetségesebb, fiatal, feltörekvő szakácsáról van szó, aki éveket dolgozott külföldön, sztárhotelekben, óceánjáró hajón, és másfél évet egy írországi Michelin csillagos étteremben, a Bon Appetit-ben. Lajossal már évek óta együttműködik a Lucullus BT, akiben csukott szemmel is megbízunk.