A 2011. végén Monte Carlo-ban (Monaco) 16. alkalommal megrendezett “Salon Monte Carlo Gastronomie” gasztronómiai szakkiállításon is “megmérettetett” a chocoMe. A kézzel készült, “személyre szabható” magyar kézműves csokoládék az eseményen a SIKLÓSI kereskedőház kínálatában voltak jelen, ahol elnyerték a legjobb standnak járó díjat is. A SIKLÓSI kereskedőház különleges, prémium kategóriájú magyar termékek népszerűsítését és értékesítését végzi Franciaországban és Monaco-ban francia vendéglátóipari szakemberek, séfek és azok éttermei, kávézói számára. A szervezet évről évre részt vesz Monaco legrangosabb gasztronómiai kiállításán – és ezúttal a chocoMe kreációkkal el is nyerte a “Legjobb Standnak járó Grand Prix” díjat, amelyért 12 ország 106 kiállítója versenyzett. A zsűriben olyan neves szakácsmesterek kaptak helyet, mint Patrick Raingeard, vagy Philippe Jourdin. A szakmai elismerés “megkoronázásaként” Albert monaco-i herceg személyesen is gratulált Siklósi Lászlónak, a SIKLÓSI kereskedőház vezetőjének, aki Mészáros Gáborral, a chocoMe ötletgazdájával chocoMe csokoládék „hercegi kompozícióival” ajándékozta meg a hercegi családot.
A chocoMe gasztronómiai szakmai partnere a Lucullus BT.
További információ:
SIKLÓSI Kereskedőház
WEB: www.siklosi-siklosi.com
MAIL: laszlo@siklosi-siklosi.com
TELEFON: +33762520606
chocoMe
WEB: www.chocoMe.hu
MAIL: gabor.meszaros@chocome.hu
TELEFON: +36305131990