Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!
lucullus:
Nem, nem a görög tulaj írta, mellesleg nincs benne helyesírási hiba, mellesleg persze: néha direkt... (2016.04.05. 14:13)GHAVRILOS ÚJ GÖRÖG ÉTTERMET NYITOTT!
Tizennegyedik alkalommal vehették át kitüntetéseiket a 2011. évi Magyar Termék Nagydíj® Pályázat díjazottai a Parlament Felsőházi Termében. A nyertesek között megtalálható a chocoMe Kft. is, amely…
Már Magyarországon is kapható a Rauch új, frissítő termékcsaládja, a Happy Day Spritzer. A termék alapkoncepciója, hogy ötvözze a magas gyümölcstartalmú Happy Day dzsúszok telt ízét és az alpesi ásványvíz frissítő hatását, így nyújtva könnyű felüdülést a meleg,…
Mindenkit tájékoztatunk, hogy a Lucullus BT blogja a 106.-112. helyen végzett az Idei Goldenblog versenyen a leadott szavazatok alapján, ahol 164 induló volt, így nem került be a zsűri által kiválasztott TOP11-be. Az Extrém Szakács blog a 136-138. helyen végzett ugyanezen a…
Újabb remek Lucullus BT megnyilvánulás: Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke B. Tóth Lászlónak adott interjút a Krizia-béli olasz vacsoráról. És mindezt a Gong Rádióban. Köszönjük._)
Na ilyet sem csináltunk még: Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke az egyik legnagyobb holland napilapnak, az NRC-nek adott interjút "Hamburgeradó" ügyben; a lehetőséget Váncsa Istvánnak szeretnénk megköszönni. Közzétesszük.