HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

"Möbius Maga" - avagy beszélgetés Kerekes Sándor ételkészítő mesterrel

2011.01.09. 14:23 lucullus

Kreativitásból, zsenialitásból de örültségből sincs hiány Kerekes Sándornál. A Gold bisztró után a nemrég nyílt Hold Bisztróban (1121-Budapest, Városmajor u. 88.) tevékenykedő fő-ételkészítő szeretné redefiniálni a magyar konyhát, a nyitóünnepségen vérbonbonnal…

2 komment

Címkék: magyar konyha hold bisztró

süti beállítások módosítása