HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Fun Palace Pub-ban teszteltük a Tablefree rendszerét

2011.11.29. 15:48 lucullus

A Lucullus BT is együttműködő partnere a Tablefree.hu elnevezésű étteremfoglalási rendszernek, és most végre úgy gondoltuk, kipróbáljuk a foglalást a gyakorlatban is. Utunk az angol tulajdonban lévő Fun Palace Pub-ba vezetett (Bp., 1055-Szt. István krt. 13.), ahol jól behamburgereztünk, és beGuinnesseztünk.

Először is a Tablefree rendszeréről. A belga-amerikai tulajdonú www.tablefree.hu oldalon válogathatunk rengeteg remek étterem közt - elég sokféle ismérv alapján (konyha, árfekvés, földrajzi elhelyezkedés, speciális igények, stb.), és a kiválasztott étterembe egy pillanat alatt foglalhatunk is helyet. A foglalás mellett van még egy remek dolog (ami azt hiszem, máshol nincsen) - a foglalók közt a rendszerben lévő éttermek elég gyakran kisorsolnak ajándék-vouchereket, amit nagy eséllyel bárki megnyerhet. Nos így tettünk mi is, mármint nem tettünk, hanem velünk tették, ugyanis a Fun Palace Pub-ba nyertünk egy bónt..
Az első remek hír: gyönyörű,  mosolygós és kedves felszolgáló hölgy fogadja a vendéget, akivel öröm " egy légtérben lenni".
A második remek hír: a bón egy hónapja lejárt, de a helyiek nem csináltak belőle gondot, sőt.
A harmadik jó hír: remek volt az étel, amit fogyasztottunk - pedig "csak sajtburger" volt házi sült burgonyával (a hús ízletes, nagyméretű, a zsömle ropogós és puha, enyhén átpirítva, rengeteg burgonya, paradicsom, uborka, saláta és ízletes sajt kíséretében...)
Igazából egészen mini az étlap (merthogy ugyebár ez egy PUB), de van Fish 'N' chips, meg angol sertéskolbász burgonyapürével, meg tradicionális angol reggeli is, szóval éhen nem maradunk ... és legközelebb legalább lesz mit megkóstolnunk ismét.
A negyedik jó hír: végre ihattunk csapolt Guinness-t, nem is egyet.
Az ötödik remek hír: egy hamburgertől jól lakik az ember, de úgy, hogy nem reggelizett, kettőt meg nem bír megenni..
 

Ja, és van alma és körte cider is, amely a Gaymers névre hallgat. Reméljük, sok ilyen élményben lesz még részünk. További sok sikert kívánunk a Tablefree.hu oldalnak és a Fun Palace-nak is! Reméljük, minél több étterem csatlakozik a rendszerhez.

 

komment

süti beállítások módosítása