HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Itt az ötödik Starbucks

2011.10.01. 18:04 lucullus

Megnyitotta kapuit hazánk ötödik Starbucks kávézója a város történelmi részében, a Bazilikánál. A kávéház a mai naptól két szinten, meghitt sarkokkal, mosolygós kiszolgálással és minőségi kávékkal várja vendégeit. Az új üzlet stílusát a legelső Starbucks kávézó, a Seattle-i Pike Place Marketen található üzlet ihlette.

Az új üzlet belső terét heritage stílusban alakították ki, amely a Seattle-i Pike Place Marketen található, első kávézó kereskedelmi gyökereit tükrözi, kopott fával, foltos betonpadlóval, fém székekkel és indusztriális ihletésű világítással őrizve meg a Starbucks-örökséget. Meghitt sarkok és közösségi asztal idézi a múlt század fordulójának kávéházi hangulatát, s kínálnak lehetőséget a Starbucks Élmény megélésére. Mint világszerte minden Starbucks kávézó, az ötödik kerületi Hercegprímás utca 7. szám alatt található üzlet is tökéletes az otthon és a munkahely/iskola közötti, úgynevezett „harmadik hely” szerepre, ahol a vendégek kellemes hangulatban tölthetik el idejüket pihenéssel, olvasással, tanulással vagy akár munkával. A kévéző 173 négyzetméteren, 68 ülőhellyel várja vásárlóit. A Bazilikánál található üzlet Partnerei bíznak abban, hogy szerves részeivé válnak majd a helyi közösségnek, segítve annak fejlődését.

 

Szólj hozzá!

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása