HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Cseresznyepálinka projekt - 8-9. fejezet - SIKERÜLT - SIKERÜLT - SIKERÜLT

2011.07.12. 23:45 lucullus

Bréking: sikerült a projekt! A mintegy 400 liternyi cefréből végül 20 l pálinka főtt, amire rendkívül büszke vagyok. Magtalanul készült, viszont sok szeretet hozzáadásával Édesapám emlékére. Nehéz nap volt, mint ahogyan az egész prozsekt is - de boldog vagyok, nagyon boldog. ... és nem azért a húsz fillérért, de világbajnok lett az ital: eszméletlenül jó cseresznyeillattal, és jó ízzel.

Háttérben a hordók, előtérben az átlátszó végeredmény: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotók tegnapról: 

 

 

 

Fotók máról:

 

Címkék: pálinkakultúra

süti beállítások módosítása