HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Indul a Goldenblog 2011 verseny - ismét versenybe száll a Lucullus blogja

2011.07.04. 10:21 lucullus


Idén hetedik alkalommal és a hetes szám jegyében indul el a HVG csoport által életre hívott Goldenblog verseny, amely Magyarország legjobb blogjait hivatott megtalálni minden évben. Természetesen a Lucullus blogja is indul; ahogyan tavaly és tavalyelőtt is. Tavaly blogunk bekerült a legjobb 50 gasztroblog közé (Magyarországon cca 700 gasztronómiai blog létezik), idén cél a "legjobb 10", de persze nem zárkózunk el jobb helyezéstől sem:-)

Ami a mi nagy előnyünk lehet:  mi az étkezést nem csupán étkezésnek érjük meg, hanem egy világmegismerési folyamat részének, amelyben MINDENKI részt vehet. Az ÉTEL MINDENKIÉ, ahol bárki megkóstolhat bármit, jó társaságban, költséghatékonyan. Kérjük, minél többen osszátok meg ezt a posztot a Facebook-on, IwIw-en, hogy minél többen lássák a blogunkat, és szavazzanak majd ránk, fűzzenek hozzánk megjegyzést. Előre is mindenkinek Köszönet.

A verseny oldala a www.goldenblog.hu


Idén a következő kategóriákban lehet nevezni blogokat:

- gasztroblogok (ide kerülnek a receptekkel, ételekkel, gasztronómiával foglalkozó naplók)

- kult-szórakozás (szabadidővel, művészetekkel, zenével, filmekkel stb foglalkozó blogok)

-  IT-blogok (technológiai, webes témákkal foglalkozó blogok)

- életmód blogok (elsősorban egészséggel, szépségápolással, divattal, sportolással, szabadidós tevékenységekkel foglalkozó oldalak)

- szakértői blogok (adott témákban tippekkel, szakmai tanácsokkal, kifejezetten szakmai közönséghez szóló blogok)

- hírblogok (a napi híreket, közéleti témákat feldolgozó blogok)

- helyi.érték (lokálpatrióta, helyi témákkal vagy utazással foglalkozó blogok)

- fotóblogok (fotónaplók, fotózással foglalkozó blogok)

- egyéb blogok (minden más, ami a fenti kategóriákba nem fér be)

Milyen blogokat nevezhettek? Fontos, hogy a magyar közönségnek szóló blogokat jelöljetek. Tehát olyan webnaplókat, melyek fő nyelve a magyar.

(Idén is van egy minimális házirend, ami minden nevezettre vonatkozik: az adott blog írásai nem léphetik át a hatályos magyar törvényekben foglaltakat. A törvénysértő tartalmak mellett ugyancsak nem vehetnek részt a versenyben azok a blogok, melyek 18+-os, esetleg uszító stb tartalmakat publikálnak. Minden más blog azonban bátran versenyezhet. Akár blog.hu-s, akár tumblr-es, akár saját domaines, akár blogspotos stb.)

A Goldenblog célja, hogy a hazai blogolvasó közösség számára felmutassa a meglévő, több száz értékes magyar blogtartalmat - köztük számos új, és ezidáig kevésbé olvasott blogot is.

A nevezéseket július 28-án zárjuk le, és ezt követően indul majd a szavazás. Tehát a legfontosabb, hogy nevezzétek kedvenceiteket. És kövessétek rendszeresen a goldenblog.hu-t vagy a Goldenblog Facebook-oldalát, hogy időben értesüljetek a szavazás kezdetéről.

 

Szólj hozzá!

Címkék: goldenblog

süti beállítások módosítása