Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!
lucullus:
Nem, nem a görög tulaj írta, mellesleg nincs benne helyesírási hiba, mellesleg persze: néha direkt... (2016.04.05. 14:13)GHAVRILOS ÚJ GÖRÖG ÉTTERMET NYITOTT!
Irsai Olivér szőlőjével a harci Brill Pálinkaházé lett az ország legjobb pálinkája.A gyulai kisüstifesztiválon a vár udvarán szombaton adták át a Magyar Országos Pálinka illetve a Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny díjait. A 24 kategória champion-díjas nedűi közül a zsűri…
A zsidó gasztronómiáról nem egyszerű beszélni, hisz több ezer éves tradíciók, a vallás, a családi hagyományok, és a szigorú előírások egyaránt meghatározzák azt. Nem mindegy, hogy kóser konyháról, magyar ételekről kóser módra elkészítve, budapesti (családi)…