Örömmel jelentjük, hogy nemrég Magyarországon valóra vált a "SZEMÉLYRE SZABOTT CSOKOLÁDÉ" élménye, és ezt kéretik szinte szó szerint érteni.
Mészáros Gábor chocolatier, a magyar chocoMe koncepció megvalósítója kizárólag a legjobb minôségű belga csokoládé alapanyagokból és prémium összetevôkbôl készít sajátkezűleg táblás csokoládékat. Az érdeklődők a csokoládémanufaktúra weboldalán (www.chocome.hu ) válogathatják össze azokat a feltéteket, amelyekkel egyedivé varázsolhatják csokoládéjukat. Egy csokoládéra maximum öt különbözô feltét választható, a teljes kombinációk száma mintegy 59 millió lehet (!) . Egyedülálló fejlesztés, hogy a csokoládéra jelenleg 80 féle különleges feltét közül válogathat a vásárló, ilyenek például a Hawaii szigetérôl
érkezô fekete színű tengeri só, perui vörösboros só, az Etna lábánál termesztett világhírű brontei pisztácia, a goji bogyó, a narancsbors fűszerkeverék,
ehető virágok, az eredeti 23 karátos ehetô arany, a liofi lizált gurulós málna, vagy akár a Häribo Goldbaren.
Fotók elérhetőek itt:
Nos, míg őszi főzőkurzusaink várattak magukra, addig is csokoládékészítési bemutatóra, illetve csokimanufúktúra látogatásra invitáltuk a kedves érdeklődőket.
Állítjuk: ez a kalandunk meglehetősen rendhagyónak volt tekinthető. A most nyílt chocoMe csokoládémanufaktúrába vitt az utunk mindenféle állagú, ízű csokoládét megkóstolni, a csokikészítési folyamatokkal behatóan ismerkedni, temperálni, hőfokokat mérni, és "személyre szabott" táblás csokoládét készíteni. Az esemény elég ritka jelenség Magyarországon; és reméljük, mindenkinek tetszeni is fog. (Kicsit olyan volt, mint a "Charlie és a Csokigyár" c. film. ). Ilyet a jövőben is fogunk majd szervezni, mivel óriási érdeklődés, és sokszoros túljelentkezés volt jellemző az eseményekre.
Fotók az eseményről: