HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Itt a "személyre szabható" csokoládé, a chocoME

2010.06.22. 20:36 lucullus

Elérhetövé vált a személyre szabott csokoládé élménye, azaz elindult a chocoMe koncepció. Az egyedülálló ötlet megvalósítója, Mészáros Gábor prémium összetevôkbôl készült táblás csokoládét kínál az érdeklôdôknek, amelyre  ki-ki kénye kedve szerint maga válogathat a különleges feltétekbôl egy internetes oldalon. A chocoMe bemutatkozó eseményén táblás csokoládék és prémium Brill pálinkák egyaránt szerepet kaptak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Táblás csokoládé – ahogyan Ön szeretné


A chocoMe egyedülálló fejlesztés, melynek köszönhetôen a táblás csokoládé mostantól olyan különleges és prémium feltétekkel készülhet el, mint a Hawaii-ról érkezô fekete színû tengeri só, a Etna lábánál termesztett brontei pisztácia, a goji bogyó, a narancsbors fûszerkeverék, a kandírozott ibolyaszirom, az eredeti 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált* gurulós málna, vagy a Haribo Goldbären. A csokoládéra szánt feltétek a gyümölcsök – liofilizált gyümölcsök* – fûszerek – magvak – különleges feltétek – dekorációk nagy kategóriákba tömörülnek. Ezekbôl maximum öt feltétet tudnak az érdeklôdôk a csokoládéjukra választani, így a variációk száma több millió. Kezdetben mintegy nyolcvan féle feltét közül tud a vásárló válogatni, ezek száma folyamatosan bôvül a jövôben.

TÁBLÁS CSOKI ÉS BRILL PÁLINKÁK ÖSSZEKÓSTOLÁSA

 

A chocoMe bemutatkozó eseményen Mészáros Gábor bemutatta a csokoládék elkészítési metódusát, feltétválasztását, majd a jelen lévôk is elkészíthették „álmaik csokoládéját”. Az eseményen készült különleges táblás csokoládékhoz Brill prémium gyümölcspálinkát is kóstoltattak: ezzel bebizonyosodott, hogy a pálinka – valóban „élmény” amely kiválóan passzol a gasztronómiai más területeihez, tehát prémium csokoládékhoz is. Király Anita, a Lucullus BT oktatója, cukrászmester a nemrég Magyarország legjobb pálinkájává választott 2009. évi Irsai Olivér Brill pálinkához állított össze egy aszúszemmel dúsított madagaszkári csokoládétallért. A chocoMe bemutatkozás szakmai partnere a Lucullus BT volt. Turóczi Gábor, a gasztronómiai egyesület elnöke elmondta, hogy „rendkívül örül az új koncepciónak, mivel a csokoládéiparnak is szüksége van a forradalmi újításokra, ahogyan a gasztronómia egészének is”.


További Információ:

 
Lucullus BT
http://lucullus.blog.hu
+3620 240-8530

chocoMe
www.chocome.hu
+3630 513-1990

 

komment

Címkék: chocome mészáros gábor csokoládékultúra

süti beállítások módosítása