HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Legújabb megjelenések

2009.04.12. 10:53 lucullus

 
 
 
nepszava.hu
 
Printed Metropol
 
 
Chili és mangó Óbudán
Turizmis Panoráma Bulletin
Egyedi koncepcióval nyílt meg Budapesten, a Kolosy tér mellett, a Szépvölgyi út 15. alatt a Red Mango étterem, amely reggelire és ebédre hagyományos magyar fogásokkal, esténként viszont az ázsiai konyha jellegzetes ízeivel várja a vendégeket. A nevéhez hűen mangóra és chilire építő étteremben nincs állandó étlap, a menük és a napi választék az aktuális piaci kínálatra épül. Az étterem tanácsadói tapasztalt szakemberek, Jham Kulivnder Singh 1997-ben elsőként nyitott Budapesten indiai éttermet, a Bécsi úti Maharaját. Mellette Wang Qiang (Wang Mester Konyhája), Jarabek Bence (Artesano Étterem) és Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke felügyelik a munkálatokat. A Red Mango az „arany középút” jegyében a minőségre fókuszálva megfizethető áron kínál mind magyaros, mind ázsiai különlegességeket, az áprilistól szeptemberig terjedő szezonban pedig a friss mangó szinte garantált. Információ: www.redmango.hu  
 

Fúziós ázsiai ízek a Red Mango étteremben
TTG HÍRLEVÉL

A Lucullus Baráti Társaság megnyitotta legújabb éttermét, a Red Mangót a Szépvölgyi út 15-ben. Itt garantáltan friss, érett mangót kínálnak a csilikultúra mellett. Az üzemeltetők bizonyítani szeretnék, hogy a távol-keleti konyha lehet „arany középutas” árban és minőségben egyaránt. Az étterem tanácsadói: Jham Kulvinder Singh (a Maharaja éttermek tulajdonosa 1997 óta), Wang Qiang mester, Jarabek Bence (az Artesano étterem vezetője) és Turóczi Gábor (a Lucullus BT elnöke) vágták át a díszszalagot. A korábban „Julcsi Mama kifőzdéje” most keleti enteriőrrel megújulva, nappal kifőzdeként működik megfizethető reggelivel és ebéddel, aztán este 17 órától átalakul fúziós irányzatú, távol-keleti étteremmé, amikor repertoárjában jelen vannak a csilis, mangós, kókuszos, rákos, currys fogások szárnyasokkal, levesekkel a nemzetközi szakácsgárda jóvoltából. Bővebb információ: www.redmango.hu.


Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása