Örömmel jelentjük, hogy hazánk egyetlen kínai sztárszakácsa, Wang Qiang (TV PAPRIKA, Fábry Show) új éttermet nyit Magyarországon, ahol a szecsuáni régió ételeit fogja bemutatni az érdeklődőknek. A „Wang mester konyhája” étterem mellett Wang megtartja Huayi Yang (császári) stílusú éttermét, az Új Lanzhou – t is, amely az elmúlt 3 évben számos szakmai elismerésben részesült. Wang Qiang 13 éve él Magyarországon, és missziójának tartja az ötezer éves kínai konyhaművészet hazai elterjesztését. Ennek érdekében nemcsak ritka ételekkel, hanem egyéni- és céges/csapatépítő kínai főzésekkel is próbálja felhívni a figyelmet országának valódi értékeire, együttműködésben a Lucullus Baráti Társasággal, amelynek alapító tagja, alelnöke is. A étekműhelyt a nagy tudású Deng és Qieng mesterek vezetik, akik a speciális alkalomból soha nem látott szecsuáni ételsorral készülnek a tiszteletünkre. Ez a menüsor meglehetősen ritka, és vélhetően csak most szerepel, a mi kedvünkért. Leves Vagdalt marhahúsleves Előételek „Bobo” csirke; Szecsuáni kolbász; Uborka, mártásban; Étvágygerjesztő zeller; Az öreg cserépedényben készült titkos étel; Illatos-gombás meglepetés-étel; Főételek „Ég és Föld” oldalas; Buggyantott főtt hal babcsírával és erős chili olajjal; Császári palota tofupuding; Lótuszlevélben párolt sertés; Sörben dinsztelt marha; Ropogósra sült garnéla; Maizi kacsa; Fokhagymás cukorborsó; Rizs; Édesség Vegyes szecsuáni gyümölcsök. |